BVH Flex Update 8.11.234 enthousiast ontvangen “Beste update-night ever!”

2 mei 2019 – De langverwachte BVH Flex Update heeft gebruikers uit het hele land op hun wenken bediend. Ontwikkelaar PDCNL had de afgelopen weken al enkele screenshots gedeeld op hun instagram maar toch werden de verwachting ruimschoots overtroffen.

Vlogger Willem-Jan (320.000 abonnee’s), die dagelijks BVH video’s deelt had er speciaal nachtdienst voor aangevraagd. “Al die nieuwe specs wil je natuurlijk meteen uitproberen. Ja, en dan moet je gewoon aan het werk zijn, want dat is toch het moment om te BVH-en.” Het meeste wordt er op dit moment gesproken over het formulier TRACOWWS (Transport controle Weg Water Spoor) dat is gekoppeld aan de MK i307 (transportcontrole) en in de plaats is gekomen voor het verouderde formulier TRACOWAT. “Toen ik dat formulier had ontdekt heb ik meteen m’n opname gestart en een transportcontrole gehouden. Ik dus meteen dat formulier invullen, dat is toch vet als je weet dat je één van de eersten bent.” aldus een glunderende Willem-Jan.

Het populaire blog BVH FLex Update Powerzone schreef ook meteen lovende woorden. “We zijn vooral onder de indruk van de aanpassing van formulier VORBCIOT. De vraag naar het volgnummer van de bronregistratie is verduidelijkt en voorzien van uitleg, zodat de gebruiker begrijpt dat alleen het volgnummer hoeft te worden ingevuld. Dit maakt BVH echt spectaculair beter.”

Over de volgende BVH Flex Update wordt alweer druk gespeculeerd. Geruchten gaan dat PDCNL maatregelen wil nemen tegen overmatig gebruik door BVH-verslaving. Zo doken er vorige week screenshots op van een beta-versie met een in te stellen schermtijd-beperking. Willem-Jan reageert er wat gelaten op: “Tja, het liefst zou ik ook tijdens mijn dienst bezig zijn met boeven vangen ofzo, maar BVH is gewoon té leuk!”

Verdacht politienieuws moet je delen:

1 gedachte over “BVH Flex Update 8.11.234 enthousiast ontvangen “Beste update-night ever!””

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *