Complotten? Politie Complot-Brigade draait overuren tijdens 2e coronagolf

22 oktober 2020 – Complotten zijn van alle tijden, maar in onzekere tijden als deze lijken nog meer mensen houvast te vinden in samenzweringstheorieën. De politie merkt dat als geen ander.  De Pit sprak met de teamchef van de landelijke Politie Complot-Brigade, Ella Nussbaum. “Je neemt dit interview niet op toch..?”

Mevrouw Nussbaum welkom. De politie complot brigade heeft het druk begrijpen we?
“Ja enorm. Als de onrust in de samenleving toeneemt, merkt de politie dat als eerste he.”

Complotje hier, samenzwerinkje daar?
“Zo zou je het kunnen zeggen. We krijgen sowieso meer meldingen van allerlei complotten. Als die vaker binnenkomen moeten we er toch wat mee. Neem gisteren bijvoorbeeld. Toen de derde verdachte in een verhoor meldde dat Lange Frans was gerekruteerd door de Mossad en op dit moment infiltreert bij de dierenpolitie omdat daar buitenaardse wezens worden misbruikt, dan moeten we toch even gaan kijken.”

Uiteraard. En?
“Nee hij was er niet. Navraag bij zijn management wees uit dat hij net met de internationale top van Justitie, Bill Gates en andere leden van de Deep State naar Thailand was voor hun maandelijkse bezoekje aan een paar weeshuizen om de kinderen daar met microchips te injecteren en hun bloed te drinken. Dat zeggen ze tenminste he, want je weet natuurlijk niet wat ze daar echt doen.”

Nee natuurlijk. En de buitenaardse wezens?
“Ja die waren er wel. Maar die kwamen alleen een 5G mast plaatsen. Dus van misbruik was geen sprake.”

Dat scheelt. En politiemensen, hoe gaan die om met de toenemende argwaan?
“Verschillend natuurlijk. Het kan ook in ons voordeel werken he. Tegen een verdachte die je wilt aanhouden roepen dat de aarde plat is, werkt soms beter dan het ouderwetse ‘stop of ik schiet’. Een deel kiest eieren voor zijn geld en stopt met rennen. Je weet nooit of je van het randje valt tenslotte.

Verstandig. Of tijdens een verhoor tegen mensen zeggen dat we een satanische, pedofiele elite op ze afsturen als ze niet bekennen?
“Nee dat vind ik echt niet kunnen.”

Ah ok. En politiemensen zelf, geloven die vaak in samenzweringen?
“Politiemensen zijn gelukkig vrij nuchter. Maar de vraag of het een complot is dat we nog steeds met een fors capaciteitsprobleem zitten, duikt wel vaker op.”

En, is dat zo?
“Vermoedelijk wel ja.”

Mevrouw Nussbaum enorm bedankt voor dit interview. Mooi trouwens dat aluminium-behang. Zelf gemaakt of..? 

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *