Dealers beklagen zich na schorsing agenten “Op deze manier belanden we allemaal in de bijstand”

Bron foto: Pexels.com

26 augustus 2019 – In een open brief aan de korpsleiding van de Nationale Politie beklaagt een groep hard drugs dealers zich over de schorsing van 8 agenten die werden betrapt op het gebruik van harddrugs. “Wij moeten ook ons hoofd boven water houden”, aldus de dealers. De Pit kreeg inzage in de brief. 

Handelaar Big Poppa (niet zijn echte naam red.) schrijft over het harde beleid en het afschrikwekkende effect van de schorsing/buiten functie stelling van de politiemensen. “Zoiets raakt de hele branche. We vragen ons oprecht af of u daar over heeft nagedacht. Op deze manier kan ik net zo goed een uitkering aanvragen.” Ook Hosselaar020 (wel zijn echte naam reed.) is niet te spreken over de maatregelen. “Draai het eens om zou ik zeggen: ik word toch ook niet ontslagen als ik de politie bel of wel soms?”

De korpsleiding wil niet inhoudelijk op de brief reageren. Een anonieme bron in Den Haag laat weten dat men met name vindt “Dat die types lekker hun eigen tussenschotje moeten gaan weg snuiven.”

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *