Eerste getuigenverklaringen vechtpartij KidsPlaza “De moeder van Art is echt heel dik”1 december 2019 – Enkele uren na de vechtpartij tussen een twintigtal ouders op een kinderfeestje in de KidsPlaza in Vught, heeft de politie de eerste getuigen gehoord. De Pit kreeg een inkijkje in hun verklaringen.

Robin (5) en Joshua (6)
“Ik ging eerst bij de tunnel-glijbaan en toen werd de moeder van Joshua heel boos.” Joshua: “Ja ze ging heel hard schreeuwen ook met spuug en zo.”  Robin: “Ja ze werd ook rood en je zag haar tanden, kijk zo (getuige ontbloot haar tanden en zwaait met haar armen, doet vermoedelijk een tijger na – aspirant 118147).

Wesley (6)
“Toen nam mijn mama een sprong van de glijbaan en gaf de papa van Jordy een flying low kick op zijn hoofd. Dat mag niet toch? De papa van Jordy heet Mike net als onze poes. Toen viel die papa in de ballenbak en was er allemaal bloed op de ballen. Ook op de blauwe. Vind jij dat vies?

Lisanne (5)
“En toen had mijn papa de papa van Kelly bij zijn hoofd gepakt, maar die beet toen heel hard in zijn hand en toen vielen ze bovenop de mama van Art. Die is heel dik  die mama. Ben jij zeven? Ik wel, ik ben zeven.”

Brooklyn (5)
“Toen gingen allemaal papa’s en mama’s vechten en ze gingen ook slaan. En toen konden wij nog meer taart eten. De taart had ook chocola, maar ik wil liever aardbei. Dat is mijn lievelings.”

Chantelle (6)
“De papa van Wesley had de papa van Lisanne in de tunnel-glijbaan geduwd, maar dat kan toch niet? Dus toen zat die papa vast en konden wij niet meer glijden. Dat vond ik wel jammer. Ben jij echt politie of nep politie?”

Art (5)
“Maar toen zei de mama van Lisanne tegen mijn mama dat ze dik is, maar dat is niet zo. Ze heeft gewoon dikke botten zegt ze. En toen ging mijn mama met haar elleboog op het hoofd van die andere mama duwen. En mijn papa trok toen heel hard aan haar been en toen ging haar schoen uit en toen zag ik haar sokken.”

Kelly (5)
“Het was wel een leuk feestje, maar ook druk. En de papa van Chantelle deed heel gek want die ging aan de schommel hangen en allemaal mensen schoppen en hij ging ook schreeuwen en zo. Mijn mama zegt dat schreeuwen pijn doet aan je oren. Iedereen heeft oren. Heb jij ook oren?”

Voor als nog zijn alleen de papa van Kelly en de mama van Joshua aangehouden. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Ook zijn ze nog op zoek naar beelden van de flying low kick van de mama van Wesley en algemene beelden van de mama van Art (om uit te sluiten dat ze echt niet dik is). Heeft u opnames gemaakt van de vechtpartij? Neem contact op met de politie op nummer 0900 8844.


Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *