Facilitair levert naambordjes voor flexplekken

11 mei 2018 – Team Facility levert de komende maanden vaste naambordjes  voor alle flexplekken.  Aan de onrust van een onterecht bezette plek komt zo hopelijk een einde. “Voor sommige mensen is een foto van iemands vrouw en kinderen of een bordje ‘Bezet’ kennelijk geen duidelijk genoege hint”, aldus Harm Dikhout, teamchef Facility Management.

“Jammer maar helaas”, vat  Dikhout de maatregel samen. “Je hoopt natuurlijk dat mensen gewoon van elkaars flexplek afblijven, maar kennelijk is dat niet vanzelfsprekend.” Na aanhoudende klachten van medewerkers (“Ben ik extra vroeg zit die eikel van een Theo toch weer bij het raam” of “Ik laat expres drie dagen m’n vieze koffiekopjes staan, maar ook daar heeft Latifa geen boodschap aan”) besloot Facility tot drastische maatregelen. “Het liep gewoon de spuigaten uit”, zegt Harm. “Zelfs flexplekken die met stoepkrijt, afzetlinten of een valse herder werden geclaimd, waren niet veilig.”

De bordjes worden vanaf deze week op alle flexbureau’s en whiteboards bevestigd. De bijgeleverde permanent marker doet de rest. Dikhout: “We hopen dat de rust zo terugkeert. Je moet er toch niet aan denken dat je ’s ochtends op je werk komt en dat er alweer iemand op je flexplek  zit? Ik heb er alle vertrouwen in dat dat soort oncollegiale praktijken binnenkort tot het verleden behoren.”

Verdacht politienieuws moet je delen:

2 gedachten over “Facilitair levert naambordjes voor flexplekken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *