Ellie Lust weg. Politie komt met Wie is de Mol-protocol

20 september 2018 – Het korps heeft duidelijke regels opgesteld voor politiemensen die in de toekomst aan het spelprogramma Wie is de Mol mee willen doen: meedoen mag, zolang je maar niet beroemd wordt. Volgens Jenny Staal, Directie Communicatie, kan het protocol veel ellende voorkomen.

“We kennen allemaal het verhaal van woordvoerder Ellie Lust”, aldus Staal. “Ellie heeft recent helaas geheel vrijwillig ons mooie bedrijf verlaten. Dat had natuurlijk voorkomen kunnen worden als ze zich aan de regels had gehouden.” Volgens Staal zijn die heel simpel: het korps  staat toe dat je regelmatig op televisie komt, maar jij zorgt er zelf voor dat je desondanks niet bekend wordt. “Anders wordt het natuurlijk allemaal erg ingewikkeld”, aldus Staal.

Op de vraag of mensen als Ellie geen prachtig visitekaartje voor de politie vormen, kan Staal kort zijn. “Het is natuurlijk klinkklare onzin dat mevrouw Lust in haar eentje meer voor het imago van de politie heeft gedaan dan alle communicatie-afdelingen samen. Wie denkt van wel moet volgende week donderdag om 20:15 maar naar NPO 1 kijken. Dan begint mijn serie Staal vangt ze Allemaal. Denk niet dat iemand daarna nog weet wie Ellie Lust is.

Verdacht politienieuws moet je delen:

1 gedachte over “Ellie Lust weg. Politie komt met Wie is de Mol-protocol”

  1. Pingback: Politiemedewerker Jenny Staal herstelt werk-privé balans “Alles als werk beschouwen, geeft veel meer rust” – De Pit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *