Landelijke Eenheid maakt het uit met Nationale Politie “Ben wel in voor een vakantieflirt”

10 februari 2021 – De Landelijke Eenheid (LE) is afgelopen weken een aantal keer negatief in het nieuws geweest. Meerdere afdelingen zouden niet goed functioneren en de Inspectie Justitie en Veiligheid doet onderzoek. Afgelopen vrijdag werd duidelijk dat er meer aan de hand is, toen de Landelijke Eenheid via sms de verkering met de Nationale Politie verbrak. Onze redacteur interviewde de LE.

LE, mag ik je LE noemen? Wat is er gebeurd?
“Tja, we zaten al tijden in een negatieve spiraal. Ze (de Nationale Politie, red.) zei nooit meer iets aardigs tegen me. Na acht jaar is de koek op.”

Wat vind je van geluiden dat je eigenlijk niet committed was?
“Gelul. Ik vind het gewoon belangrijk mijn eigen ding te blijven doen. Een relatie moet me niet opslokken of proberen te veranderen, snap je? Achteraf maar goed dat ik alles gescheiden heb gehouden, bankrekening, e-mailadres, informatiesystemen. Toch beter dat sommige stekkers nooit zijn aangesloten en plinten nooit zijn afgelakt.”

Hoe ga jij nu verder?
“Ik ben wel toe aan een onschuldige flirt. Misschien heb ik het nummer van die sexy MIVD nog in m’n zwarte boekje staan. Rrrrrrr…”

De Nationale Politie was niet bereikbaar voor commentaar.

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *