Live blog: we zaten de hele nacht in een dicht politiebureau. Spannend…

6 december 2019 – Personeelstekort noopt de politie om bureaus ’s in de nachtelijke uren dicht te gooien. Een verslaggever van De Pit liet zich insluiten en hield een live blog bij. Spannend!

23:10 Laatste agent is weg. Alleen nog een arrestant in een celletje beneden (laten ze die altijd zitten???) Kapsalon en broodje Dὄner liggen te meuren in de prullenbak in de kantine. Hoop dat de muizen een beetje dooreten.

23:14 Snorretjes getekend op de wanted posters bij de balie hihi.
23:22 Staat een of andere dronken gast voor de deur met een Sinterklaas-baard en een mijter. Roept dat ie aangifte wil doen en dat ie de politie belt als we niet opendoen. Beetje jammer dit.
23:29 Lachen hoe het galmt als je door de gang loopt. Ontdek trouwens net dat het licht in de toilet op de derde nog brandt. Beetje slordig mensen.
23:34 Post op Insta met een politiepet op. Hoe staat ie?
23:35 Post op Insta met boeien om. Hello peeps
23:36 F*** hoe krijg ik die boeien los???
23:37 Ok gelukt. Pfiew hahaha
23:41 Arrestant in dagverblijf begint irritant te doen. Gevraagd of ie koffie wil en of ie een echte crimineel is. Hij zegt dat ik me met mijn eigen zaken moet bemoeien want dat ie me anders laat omleggen en dat de koffie hier niet te zuipen is.
23: 42 Ok die koffie is inderdaad niet te zuipen.
23:57 Dronken gast voor de deur staat te kotsen geloof ik. Hele baard zit onder. Zeker ook koffie gehad
00:00 HAPPY NEW YEAR PEEPS!!!
Ok geintje
00:07 Ok de koffie is smerig, maar het eten voor de arrestanten… OMG Willen ze die mensen dood hebben of zo?

00:23 Samen met de arrestant beetje op de muur getekend met het zeepje wat hij had gekregen. Dat doet ie altijd als ie hier ziet zegt ie.
00:25 Muizen zijn halverwege het broodje Dὄner.

00:47 Dit is dus eigenlijk best boring he. Hoezo hebben ze hier geen Netflix man?

00:52 Pizza, ijs en Fernandez besteld

01:22 Bezorger zegt dat ie niet komt als ik niet eerst die kots voor de deur opruim. Lekker klantvriendelijk mensen. Ik bestel dus echt NOOIT meer bij Deliveroo. Zo jammer dit.
01:23 Arrestant blijft maar op de deur rammen. Zegt dat ie zijn advocaat wil bellen. Heb mijn telefoon geleend.

01:46 Broodje Dὄner is op. Die muizen hebben een goed leven hier.

02:03 Dronken gast is terug. Hij wil nog steeds aangifte zegt ie. Of een biertje.

02:17 Ok dit is best grappig. Heb zo’n lichtblauw gevangen pakje aangetrokken (lijkt wel een papieren pyjama man) en die dronken gast de stuipen op het lijf gejaagd. Zal zo even een pic posten.

02:44 Die koffie is echt niet te zuipen.

03:12 Vette graffiti gemaakt op het whiteboard. Ok en een beetje op de muur. Is alleen vandalisme als het lelijk is toch? Die arrestant zit nog steeds te bellen. Volgens mij praat ie Russisch. Is bellen naar Rusland ook gratis?

03:24 Heb dronken gast voor de deur een foldertje van de Jellinek en de rest van de kapsalon gegeven. Best een relaxte vent eigenlijk. Ga misschien wel een keer een biertje met m doen.

03:27 Als je op zo’n bureaustoel met wieltjes gaat zitten en heel hard tegen de muur afzet, kom je bijna tot aan de andere kant van de kamer. Lachen man dit.

03:31 Ok tenzij je halverwege tegen een bureau knalt. K**zooi. En ok sorry van dat beeldscherm. En de stoel. Die ster in het raam zat er al toch?

04:57 Schrik me helemaal lam. Was in slaap gevallen, komen er stemmen van de gang. “blablabla over dinges blablabla”. Blijkt er een portofoon in een kluisje te zitten. Wie laat zo’n ding nou aanstaan? Etherdiscipline mensen. Zeker Wie Is De Mol niet gezien?

05:03 Vet veel likes op mijn Insta post.

05:07 Arrestant zegt dat ie niet weet waar mijn telefoon is. Beetje jammer dit. Hoopt zeker dat ik m ga fouilleren of zo.

05:13 Jemig wat is die koffie smerig
05:20 Dacht ff kijken of er wat te eten in de ijskast ligt. Wanneer is die voor het laatst schoongemaakt??? Hier ga ik echt niet lekker op mensen. Denk dat ik de milieu politie ga bellen (snap je m; milieu politie haha)

05:27 Dronken gast is in slaap gevallen voor de deur. Hoop voor hem dat ie niet in zijn eigen kots is gaan liggen. Die kapsalon heeft ie trouwens niet opgegeten. Lekker dankbaar.

05:34 Arrestant beneden zegt dat ie Willem Holleeder is. Ik ga helemaal stuk hier.

05:35 Ok hij heeft wel een kapot grote neus. Holleeder zat vast voor moord toch of zo? Serieus toch?

05:39 Hmmm misschien moet ik toch de politie bellen. O nee, die zijn altijd te laat. Ok mensen nu wil ik echt in zo’n getuigen beschermingsprogramma.

05:42 Ok ik ga een dakraampje zoeken. Als ik hier echt niet levend uitkom… Nogmaals sorry van dat beeldscherm. En waar zijn de autosleutels ik wil de sirene nog uitproberen. O nee dat kan niet als ik dood ben. Misschien toch zo’n bureau maar open houden ‘s nachts. Levensgevaarlijk dit peeps.

Verdacht politienieuws moet je delen:

1 gedachte over “Live blog: we zaten de hele nacht in een dicht politiebureau. Spannend…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *