Mo en Dempsey liepen dagje mee met de politie en vonden er echt geen ruk aan

11 september 2018 – De snuffelstage van Mo en Dempsey (MBO opleiding Veiligheid en Zo) viel zacht gezegd nogal tegen. Mo: “Op YouTube lijkt het echt gruwelijk, maar er gebeurt gewoon helemaal niks.”

De eerste domper was het rondje door de buurt met de wijkagent. Dempsey: “We hadden ons echt goed voorbereid en vet veel filmpjes bekeken. Daar staan echt kapot goeie vechtpartijen tussen weet je. Ik had zelfs mn vlogcamera mee om er een paar te filmen. Wat denk je..? Nog geen bakka.” Ook Mo is niet te spreken over het ochtendprogramma. “Zo’n wijkagent of hoe heet die gast, doet dus echt niks he. Beetje ouwehoeren hier, slap lullen daar. Een dikke aanhouding met een paar goeie klappen is er gewoon niet bij. Als ik dat had geweten was ik YouTube blijven kijken.”

De paar uur noodhulp na de lunch verliep al niet veel beter. Mo: “Ik dacht dat we ’s ochtends misschien gewoon pech hadden weet je en dat we dan nu met zn vijfen een onschuldige burger in elkaar zouden rossen. Dus weer niet he. Ik bedoel het is echt wel aardig hoor en zo dat we dan de sirene een keer mogen aanzetten, maar dat kan ik thuis ook.” Dempsey: “Ik zei nog af en toe ‘joh moeten we die gast niet aanhouden, die kijkt echt vet raar uit zijn ogen’, maar ze luisteren gewoon niet of zo.”

Beide heren zijn het erover eens dat dit zo’n beetje de saaiste dag ever was. Mo: “Dit ga ik dus echt niet vertellen he. Ik zet wel op Insta dat de politie dicht was of zo. Echt arelax dit man.”

 

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *