Nieuw tropisch eiland ontdekt in steekvest hoofdagent Remco “Ik had al de hele tijd het gevoel dat er iets zat”

 

29 mei 2018 – Door de aanhoudende hitte van de afgelopen weken is onder het linker schouderblad van hoofdagent Remco een tropisch eiland ontstaan. “Het klimaat onder mijn vest is kennelijk precies goed.”

Remco ontdekte het tropische eiland gisteren tijdens de middagbriefing. “Ik had al de hele tijd het gevoel dat er iets zat. Toen collega Wilma onder mijn vest keek, bleek het een het eiland te zijn. Toen snapten we ook meteen waar de vogelgeluiden vandaan kwamen.”
Korpsbioloog Harm van der Zwam is dolenthousiast over de ontdekking. “Met de weersomstandigheden van de laatste dagen was het een kwestie van tijd. Dat het zo’n mooi eiland zou zijn met zoveel biodiversiteit  heeft mij wel blij verrast.”
Eerder deze week werd ook al een regenwoud ontdekt in de schoen van een surveillant. Van der Zwam: “Klimaatverandering heeft vele kanten, dit is er kennelijk één van.”

Remco is inmiddels erg aan z’n eiland gehecht. “In overleg met mijn vrouw hebben we het vernoemd naar onze jongste dochter Arabella.  Ik hoop dat het nog wat groter wordt, dan kunnen we er gaan wonen.”

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *