Pit-zomerstop – Geruchten over psychiatrische instelling “beetje flauw”

28 juni 2021 – We zijn er even niet. We zijn aan onze beachbody’s aan het werken. Niet dat nog echt nodig is natuurlijk (ok behalve Rob-buikje, maar we hebben beloofd het daar niet meer over te hebben).

Sommige mensen zeggen dat we in een psychiatrische instelling zijn opgenomen. Dat vinden we een beetje flauw. En ook als het waar is; wat dan nog? Niks mis mee toch. En ook niks om ongerust over te zijn. Mooi uitzicht en echt hele vriendelijke mensen hier. En als je een beetje een scène schopt krijg je een heel fijn pilletje. Prima dus eigenlijk.


En veel steun natuurlijk vanuit de politie-organisatie. Mooi boeket en die fruitmand ook niks op aan te merken.
Verder is het wel een beetje een dingetje. Moeten we bewijzen dat we niet vóór we bij de politie gingen werken al knettergek waren. Natuurlijk waren we dat, anders waren we toch nooit bij de politie.. Nou ja.

Tot over een tijdje dus. Met een nog strakkere beachbody en nóg betere pilletjes.

Ps Rob heeft beloofd af en toe de mailbox te checken. Dus als je je hart wilt luchten of een paar vette complimenten kwijt wilt: post@depitnieuws.nl

Verdacht politienieuws moet je delen:

1 gedachte over “Pit-zomerstop – Geruchten over psychiatrische instelling “beetje flauw””

 1. Mariska romers

  Gecompliceerd verhaal jullie erkennen de corruptie wel. Vanwege het geld dat jullie krijgen.over ruggen van anderen.

  Ja inderdaad wat een prestatie van de politie! snap ook wel dat advocaten bang worden in proces te gaan omdat de gegevens niet goed genoeg kunnen of worden beschermd.waardoor de zaak helemaal tot de nok toe escaleerde.

  Door een man die ernstig ziek is.waardoor zijn pleegkinderen en kinderen van anderen worden misbruikt.neem geen geld aan van kindermisbruikers ben je net zo schuldig.
  Je informeert niet gaat over de rug van kinderen.we kunnen onze mond erover op houden omdat het voor zelf bescherming beter is voor hem en de rest van Nederland.

  Een hele moeilijke kwestie waarin we met openheid met elkaar noodzakelijk Over praten begin op school ook lessen voor verpleegkundigen speciaal voor kinderen die misbruikt worden al vroeg gezien worden.en dus verder in hun leven kunnen worden geholpen daar zit de bron.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *