Politie arresteert stormtrooper in America (Limburg)

29 juli 2020 – In het Limburgse America is gisteravond laat een verdwaalde stormtrooper aangehouden. De zwaar bewapende man liep op een vakantiepark, waar hij willekeurige voorbijgangers onder dreiging van een vuurwapen sommeerde naar huis te gaan.

“Hij dacht dat hij in Texas was en zocht naar relschoppers,” zegt woordvoerder H. Menssen, “Toen hij die niet vond, ging hij mensen aanspreken op overtreding van de avondklok.”

“Ik was helemaal in de war,” meldt een geschokte bezoekster van het vakantiepark. “Ik dacht dat we naar huis moesten vanwege corona ofzo, maar toen we even later met de koffers op het dak wilden vertrekken, was dat ook niet de bedoeling.”

Na een snelle interventie door speciale eenheden kon de stormtrooper worden afgevoerd. “Op dit moment zit hij twee weken in quarantaine,” laat Menssen weten, “Hij komt immers uit America. De VS bedoel ik dan.”

Hoe de stormtrooper in Limburg is terechtgekomen is nog onduidelijk. De politie laat weten niet om hulp van de troepenmacht te hebben gevraagd.

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *