Politie brengt cijfers naar buiten die misschien wel iets zeggen

4 april 2019 – De politie heeft de afgelopen week weer cijfers naar buiten gebracht die misschien wel iets zeggen. “Het zou zomaar ergens over kunnen gaan”, aldus Adri Clement, woordvoerder dienst communicatie. “Een trend of juist niet, we hebben echt geen idee. Super interessant.”

De cijfers laten duidelijk zien dat het meer wordt. Dat is goed of slecht. Clement: “Dat lees je ook in de media en iedereen zegt het. Het is echt een cijfermatige-tendens die we signaleren.”
De aantallen waren vorig jaar beduidend minder. “We kunnen het eigenlijk niet vergelijken. Toch laten de cijfers dit jaar echt iets anders zien. Dat wijst duidelijk op een verandering van iets.”

De politie belooft op korte termijn weer cijfers naar buiten te brengen. Clement: “Het is ons heel goed bevallen. Het is gewoon super fijn om iets dat misschien wel iets zegt eventueel te kunnen duiden en te weten dat het er anders voorstaat ten opzichte van toen het er waarschijnlijk anders voorstond. Al weten we dat op basis van deze cijfers natuurlijk eigenlijk niet. Echt heel vet.”

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *