Politie en BOA’s delen BAM-metjes uit

31 juli 2020 – In navolging van de succesvolle BOB-campagne starten politie en BOA’s vanaf volgende week met de Bewust Anderhalve Meter actie. Mensen die goed op afstand blijven worden beloond met een BAM sticker, button of sleutelhanger.

Met de slogan “Ik houd afstand: BAM!” hoopt de overheid de anderhalve meter populairder te maken. “We merken dat mensen positieve stimulans nodig hebben,” legt initiatiefnemer Gert Smeermeester uit. “Als je alleen maar bekeuringen uitdeelt, word je al snel de boeman.”

Het zichtbaar dragen van een BAM-metje moet anderen eraan herinneren op afstand te blijven. “Het is gewoon makkelijker dan steeds “Kom niet in m’n aura, bitch!” roepen,” aldus Smeermeester.

Als de nieuwe campagne aanslaat wordt de campagne uitgebreid met BAM-mondkapjes, BAM-billboards, BAM-mokken en BAM-tuigjes voor hulphonden. Zelfs een Hollandse meezinger is niet uitgesloten.

Verdacht politienieuws moet je delen:

1 gedachte over “Politie en BOA’s delen BAM-metjes uit”

  1. Pingback: Exclusief! Interview Pit redactie “Wel lullig dat bruiloft Grapperhaus door ons zo’n drama is geworden” – De Pit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *