Politie houdt kaartenactie voor Dre en Bridget “We weten hoe het voelt als iedereen kritiek heeft terwijl je gewoon je ding doet”

19 november 2019 – Het begon met een oproepje van basisteam Heerlen, maar inmiddels wordt in verschillende politie-eenheden druk ansichtkaarten geschreven voor het prille net-niet-koppel Dre en Bridget. “Ik dacht daar staat ie dan. Eenzaam en verlaten zonder plan. Geen idee of hij het allemaal aankan”, aldus hoofdagent Patries Peeters.

Naast medeleven voelde de politieman vooral herkenning toen hij las over de lijdensweg van zanger Dre Hazes. “Die is een beetje verliefd he. Dat joch doet zijn best en iedereen valt over hem heen. Het is net politiewerk eigenlijk.” Voor Peeters en een aantal collega’s reden om een oproepje rond te mailen. “De hoogste tijd voor een paar kaartjes in de bus van huize Hazes dachten we.” Het initiatief sloeg duidelijk aan. “Twee dagen later stonden er al 15 volle postzakken hier. Al kost het bloed zweet en tranen, we zorgen dat ze goed terecht komen.”

Peeters verwacht naar eigen zeggen niks terug voor zijn barmhartige actie. “Alhoewel, het zou natuurlijk wel leuk zij als Dre een keertje iets kwam zingen als wij weer onder vuur liggen. Zij gelooft in mij lijkt me dan wel wat.”

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *