Politie looft innovatieprijs uit voor nieuw communicatiesysteem “C2000 heeft zijn kansen wel gehad”

Foto: Ryan McGuire, Pixabay


13 februari 2020 – Geen bereik, onverstaanbare berichten en agenten die uit pure wanhoop 112 bellen: het zojuist vernieuwde politie-communicatiesysteem C2000 is nog krakkemikkiger dan zijn voorganger. Help jij de politie uit de brand met een geheel nieuw systeem? Dien je ontwerp in win een heuse politie-innovatie-award!

Ben jij creatief, een beetje technisch en hou je wel van een uitdaging? Doe dan mee aan de Grote Help De Politie Aan Een Nieuw Communicatiesysteem-wedstrijd. (GHDPAENCW).

Houd bij het indienen van je ontwerp rekening met het volgende: 
–       Je moet met het systeem kunnen communiceren
–       Iets met vaste en variabele belminuten heeft de voorkeur
–       Het systeem blijft tijdens crisis in ieder geval een uur in de lucht
–       Graag iets met voorgeprogrammeerde reacties om de centralisten te ontlasten (denk aan ‘er wordt automatisch een peloton ME gestuurd als iemand het woord bijstand gebruikt’ of ‘je wordt automatisch doorverbonden met Deliveroo als je zegt dat je trek hebt’ )
–       Mobiele praatpalen mag (desnoods gele)
–       Bedenk vast een leuke naam voor het systeem (bij voorkeur een afkorting zoals JEMIG, HALLOHALLO of HELP) 
– Het systeem is glutenvrij

Mail je plan in voor 1 maart 2020 naar communicerenkunjeleren@politie.nl

Verdacht politienieuws moet je delen:

2 gedachten over “Politie looft innovatieprijs uit voor nieuw communicatiesysteem “C2000 heeft zijn kansen wel gehad””

  1. er is een app genaamd zello met deze app is het mogelijk om een android telefoon te gebruiken als portofoon met legio mogelijkheden zoals 1 op 1 gesprek maar ook het maken van een groep is mogelijk,

    zie zello.com

  2. Jezus wat ongelovelijk lullig dat jullie dit doen terwijl er honderden mensen dag en nacht bezig zijn om een betrouwbaar autonoom netwerk als laatste redmiddel voor onze maatschappij te waarborgen. Nee inderdaad, laten we gaan voor wankele commerciële 4 en 5G netwerken zonder betrouwbare battery backup gaan met een PTT app. Ik hoop dat hier grote kamervragen over konen en de mensen die de aanbesteding hebben gefiatteerd nou eens zelf hun verantwoording dragen / krijgen. Bah.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *