Politie rolt groot crystal-methlab op – Vooral nog veel vragen over systeemplafond

12 april 2021 – Na het oprollen van een groot crystal-methlab in Arnhem waarbij verdachten zich onder het systeemplafond schuilhielden voor de politie, blijft een van de belangrijkste vragen onbeantwoord: waarom hebben mensen met zoveel geld – de loods bevatte drugs met een straatwaarde van tientallen miljoenen euro’s – geen fatsoenlijk plafond? We vroegen een aantal succesvolle drugsbaronnen naar de do’s en dont’s van de inrichting van een drugslab.

Vinger Arie (bijnaam van Arjan S., groot geworden met coke-handel):
“Een systeemplafond? Absurd. Zo maak je de hele branche te schande. Als er niet minimaal een paar serieuze fresco’s op het plafond zitten, kun je jezelf geen serieuze dealer noemen. Stelletje beginners. O ja en altijd granollen he. Latex kan echt niet meer.”

Ans Anders (alleen het plafond is anders):
“Weten jullie zeker dat het een echt systeemplafond was? Geen koud-geperste coke of zo? Laat anders even iemand een likje nemen.”

Boer Gert (echte naam van boer Gert, teelt wiet in zijn megastal):
“Dat zou in Brabant nooit gebeuren. Zelfs onze martelcontainers hadden een fris behangetje..”

Leco Zadelhof:
 “Er zijn veel dingen retro, maar systeemplafonds behoren daar echt niet toe hoor mensen. Namen die lui überhaupt wel eens een facial? Niet..? OMG! Really?!”

Dikke Willem (bijnaam van Dikke Willem):
”Je kan als drugsbaron op veel bezuinigen, maar niet op de inrichting van je loods. Een beetje knap pandje is echt essentieel. Ik heb anders nog wel het nummer van het mannetje dat mijn interieur altijd doet. Of had ik die nou laten omleggen..?”

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *