Politie verwijdert alle binnenplanten “Wel vervelend dat mensen nu met de koffie in hun maag zitten”

18 februari 2019 – Het wegbezuinigen van de binnenplanten bij de politie leidt tot een onvoorzien probleem: mensen hebben geen idee meer waar ze de smerige automatenkoffie moeten in gieten. “Het was misschien verstandiger geweest als we de plantenbakken wél hadden laten staan” , aldus Prem Gabbesh, woordvoerder van de korpsleiding.

Gabbesh laat weten dat het bedrijf nog steeds achter de bezuinigingsmaatregel staat. “De planten weghalen blijft een goede keus”, aldus de woordvoerder vanachter een vers gezette cappuccino  vanuit café De Mispel in de botanische tuin in hartje Den Haag. “Het zal allemaal wel dat groen een prettigere werkomgeving en schonere lucht meebrengt. We willen gewoon besparen, dan tellen dat soort vage hippie-argumenten niet.”

De woordvoerder vervolgt dat het natuurlijk “heel vervelend” is dat politiemedewerkers nu met de koffie in hun maag  zitten. “Ik ken mensen die het in hun bureaula gieten, maar dat zal met het wegsaneren van de ladeblokken voor de meeste niet zijn weggelegd. Blijft eigenlijk alleen de prullenbak en je broekzak over lijkt me. In dat laatste geval raad ik  mensen wel aan de koffie eerst  even te laten afkoelen.”

Zie ook Alle binnenplanten weg bij de politie – “Groen is gewoon de verkeerde kleur”

Verdacht politienieuws moet je delen:

1 gedachte over “Politie verwijdert alle binnenplanten “Wel vervelend dat mensen nu met de koffie in hun maag zitten””

  1. Pingback: Politiechef Akerboom verstopt plant in bureaula “We vroegen ons al af tegen wie we hem hoorden praten” – De Pit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *