Politiebericht: duizenden Nederlanders vermist “Laatst gezien in stemhokje”

Foto: Ulrike Leone, Pixabay

17 maart 2021 – De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. Sinds de opening van de stemlokalen vanochtend vroeg worden enkele duizenden Nederlanders vermist. Zij zijn voor het laatst gezien toen zij een stemhokje betraden. Politiewoordvoerder Van Beuningen noemt de situatie nijpend.

“Het vermoeden bestaat dat mensen massaal verdwaald zijn op de kieslijst”, aldus Van Beuningen. “Hoewel we natuurlijk alle scenario’s open houden.” Normaliter wordt de politie niet meteen nerveus van een vermissing. “De grote aantallen maken het echter zorgelijk”, zegt Van Beuningen. “Hoe we die mensen gaan opsporen? We hebben geen flauw idee.”

Onder de vermisten is de 36-jarige Anne uit Nijmegen. Zij vertoonde in de dagen voorafgaand aan de verkiezingen al verward gedrag. Zo deed ze drie keer de Stemwijzer, telkens met een andere uitkomst. Ook heeft ze meermalen tegen vrienden gezegd dat ze het echt niet meer wist. Ze verliet in zorgwekkende toestand het huis, het stemformulier verfrommeld onder haar arm geklemd. Ze is voor het laatst gezien toen ze een stemhokje in ging. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Complotdenkers geven hun eigen verklaring aan het Bermudadriehoek-achtige fenomeen. Zij zijn van mening dat de kieslijst expres op deze verwarrende wijze is opgezet om twijfelkiezers in de val te lokken. “Als je de lijst analyseert, herken je een combinatie van de Fibonaccireeks en oneindige getallen. Wie daar te lang naar kijkt, wordt opgezogen in een politiek vacuüm.” Aldus complot.nl. Ander bewijs vinden de kieslijstcomplotters in de opbouw van de lijst. “Lees hem maar eens achteruit. Precies, dat bedoel ik.”

Vooralsnog tast de politie – en de rest van Nederland – volledig in het duister. Ziet u een twijfelde kiezer? Benader deze dan niet zelf, maar neem contact op met de politie. Mocht u Anne zien, vraag dan even wat ze wil eten. Haar man staat al drie kwartier vertwijfeld voor het koelvak in de Jumbo in Nijmegen.

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *