Politieman drukt 14 keer op knopje ‘cappuccino skr’, maar koffie gaat niet sneller

20 oktober 2018 – Politieman Rob Vitat heeft vanochtend 14 keer op de menukeuze ‘cappuccino’ gedrukt op de koffie-automaat in de gang van basisteam Helmond.  Dit had helaas geen effect op de doorstroomtijd van de koffie.

“Ik had al twee keer op dat knopje gedrukt, maar dat apparaat bleef maar zeggen dat het product nog niet beschikbaar was”, aldus een geïrriteerde Rob. “Dus ik dacht ik ram even 14 keer snel achter elkaar op ‘cappuccino skr’. Misschien begrijpt ie dan wel wat de bedoeling is.”

Helaas voor Rob heeft zijn goed doordachte techniek niet het gewenste effect. “Er gebeurde gewoon niks. Echt superirritant want ik was al te laat voor de ochtendbriefing.”
Dat Rob uiteindelijk toch nog zijn felbegeerde bakje troost bemachtigt, dankt hij aan het koelbloedige optreden van collega Florence “Ze zei dat ik gewoon even relaxed moest doen, want dat ding het heus binnen een paar seconden wel weer ging doen. Dat bleek eigenlijk wel te kloppen.”

Oproep van de redactie: druk jij ook wel eens meerdere keren snel achter elkaar op de knop van een apparaat of object in de hoop dat het dan sneller gaat werken? We zijn benieuwd naar je verhaal. Mail ons op post@depitnieuws.nl

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *