Politieman heeft eigen Maas-koffieautomaat thuis Gezinsleven bloeit op

17 mei 2018 – Politieman Gerard Brouwers heeft sinds vorige week zijn eigen Maas-koffieautomaat in huis. “Ik was helemaal klaar met die glazige blik van Thea als ik een 0752 (snelcode red.) bestelde.”

Brouwers tikte het apparaat – precies dezelfde als op het bureau – uiteindelijk op de kop op Marktplaats. Het gezinsleven is er onmiddellijk op vooruitgegaan. Gerard: “Om te beginnen kunnen we eindelijk fatsoenlijke koffie drinken zonder dat geklooi met die pads of cups of hoe heten die rotdingen. Ten tweede krijg ik gewoon cappuccino als ik om een 0752 vraag in plaats van dat mijn vrouw Thea weer met haar ogen begint te rollen en ik zelf m’n koffie moet gaan halen.” Het apparaat staat bij de familie Brouwers middenin de woonkamer. ”Op het werk is de koffieautomaat de gezelligste plek. Dat effect wilde ik thuis natuurlijk ook.”

Werken doet Gerard tegenwoordig vooral vanuit huis. “Nu de belangrijkste reden om naar het werk te gaan is weggevallen, blijf ik lekker zitten waar ik zit.” Over het bijvullen van het apparaat maakt Brouwers zich geen zorgen. “Ik neem aan dat zo’n mannetje van Maas ook hier wel even langs komt toch..? Maak ik een lekkere 0438* voor hem.”

*Sterke espresso met melk en iets minder suiker

 

Verdacht politienieuws moet je delen:

3 gedachten over “Politieman heeft eigen Maas-koffieautomaat thuis Gezinsleven bloeit op”

  1. Graag Bosrand

    Ik hoop wel dat hij de meest smaakbepalende factor wel goed heeft ingevuld: de installatie die het grondwater van onder zijn kruipruimte vandaan omhoog pompt…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *