Rellende jongeren klagen massaal over ME-optreden “Hielden nergens anderhalve meter afstand”

18 augustus 2020 – Rellende jongeren in bijvoorbeeld Den Haag en Utrecht zijn verontwaardigd over het ’totaal onverantwoorde’ optreden van de ME. “Niemand had een mondkapje op onder die helm. En dat moet dan het goede voorbeeld geven…”

Onvoldoende afstand, geen mondkapjes en nergens handpompjes in het zicht. Muitende jongeren zijn zacht gezegd verontwaardigd over de politie-inzet naar aanleiding van diverse opstootjes en vernielingen.
Ghalid (Den Haag): “Alsof die mensen geen opa en oma en hebben waarvoor ze voorzichtig moeten zijn. Een paar maanden je aan wat regels houden, dat is alles. En zelfs dat is kennelijk teveel gevraagd.”
Ook Gio (woonplaats onbekend, relt in het weekend in Scheveningen) is kwaad. “Ik heb niemand maar dan ook niemand zijn wapenstok zien wassen. Laat staan dat die gasten voldoende afstand houden als ze hier de boel komen schoonvegen. Echt super onprofessioneel.”
Sam (regio Amersfoort): “Ik snap echt wel dat het zwaar is. Alles is ineens anders en zo en het is kapot saai zonder feestjes natuurlijk. Maar jemig, als die mensen het niet voor zichzelf kunnen doen, doe het dan voor een ander. Ze zijn volwassen toch? Ik had echt meer van ze verwacht.”

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *