Teamplan Kwartet: inschrijven kan tot 10 januari! Welke plannen lijken het meest op elkaar?

27 december 2018 – Het is inmiddels een traditie die niet meer is weg te denken; het Grote Teamplan Kwartet aan het begin van ieder nieuw jaar. Vergeet je niet op tijd in te schrijven. Vol = Vol!

Welke teamplannen zijn inwisselbaar? Wie copy-paste het teamplan van vorig jaar en wie hield zich tot op de komma aan het format? Ook dit jaar zijn er weer diverse kwartetten te verzamelen. Extra spannend dit jaar is de joker. Trek jij het teamplan wat niet voor de deadline werd ingeleverd? Helaas; lever al je kwartetten in en ga terug naar start.

Een uitbreiding op de vorige edities zijn de kwartetten van teamplannen die niet helemaal aan het format voldoen. “Dat zijn er dit jaar meer dan anders”, onthult event- organisator Emre Gezkin. “Soms wordt toch de  denkfout gemaakt dat de inhoud belangrijker is dan de vorm. Voor de diversiteit van de kwartetten alleen maar leuk natuurlijk.”

Spannend is natuurlijk ook of tweevoudig winnaar basisteam Schoondijke- Papenveer dit jaar van de troon wordt gestoten. Wat de kwartettende collega’s betreft is  dat ondenkbaar. “We hebben ons precies op tijd ingeschreven, alle standaard punten afgewerkt en alle verplichte formulieren ingevuld.  Niets staat een derde overwinning nog in de weg.”

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *