Vrouw van voormalig politiechef Akerboom wordt plaatsvervanger Van Essen

4 mei 2020 – Henk van Essen is de nieuwe politiechef. Voormalig politiechef Akerboom geeft nu leiding aan de AIVD met de vrouw van Van Essen als de plaatsvervangend hoofd. “Het ligt voor de hand dat de vrouw van Akerboom dus de plaatsvervanger van Van Essen wordt.”

Elkaar nog eens kunnen zien, altijd de laatste roddels over Vrouwe Justitia en een weekendje Centerparks met de familie combineren met het doornemen van het veiligheidsbeeld; elkaars vrouw als plaatsvervanger hebben, heeft eigenlijk alleen maar voordelen. “Leiding geven aan een grote organisatie is een veeleisende baan. Je vrouw bij werkoverleggen tegen het lijf lopen, is eigenlijk de enige manier om elkaar nog eens te zien”, aldus een politiewoordvoerder. “Dus met deze constructie, kunnen beide echtparen nog eens samen een hapje essen haha. Snap je m? Essen.”

Volgens de woordvoerder is de benoeming van de vrouw van Akerboom ‘een kwestie van logisch nadenken’. ”De vrouw van Van Essen was natuurlijk al plaatsvervangend hoofd van de AIVD. We hoefden alleen mevrouw Akerboom als plaatsvervangend politiechef te benoemen en de cirkel was rond. Als je begrijpt wat ik bedoel.” 

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *