Weer ringstaartmaki vermist in kantoortuin politie diensten centrum “Kan totaal geen overzicht houden met die palm op mijn bureau”

9 maart 2020 – Voor de derde keer op rij is er een ringstaartmaki vermist in de kantoortuin van het politie diensten centrum in Zwolle. “Je ziet hier door de bomen het bos niet meer.”

Raheem Kane is ongerust, dat mogen we best weten aldus de 27-jarige IT’er. “Gisteren bij het voeren kwam Makje (De aap red.) ineens niet opdagen. Dat is gewoon niks voor hem”, vertelt Kane terwijl hij een paranootje uit de Bertholletia excelsa in zijn niettang probeert te kraken. Volgens de IT’er is dit anders dan bij de eerdere vermissing van dieren uit de kantoortuin. “Kijk die kaaiman was niemand echt op gesteld. Ja sorry. De gifkikker bleek dikke Leo van financiën op te zitten en de maki’s zaten gewoon onder het systeemplafond.”

Dat Makje weg is houdt de gemoederen dus echt bezig. “De eerste 24 uur zijn cruciaal he. Maar nog geen spoor. Ik snap niet dat mensen denken dat het werkt, zo’n kantoortuin.” Toch houden Kane en zijn collega’s hoop. “We dachten net nog dat we m op het hoofd van Thea van HR zagen zitten, maar dat was een haarstukje. Enfin, het is een sterk beestje. Voor hetzelfde geld komt ie met de volgende liaan gewoon aanslingeren.” 

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *