Wep ontkent matchfixing bij uitreiking Team award

26 oktober 2018 – “Complete onzin”, noemt een woordvoerder van Stichting Wep de hardnekkige geruchten over matchfixingspraktijken rondom de uitreiking van de Team Award. “Ons proces is volkomen transparant en gokken zouden we nooit doen. Wedden?”

Basisteam Schoondijke-Papenveer (Midden-Nederland) zou de gedoodverfde winnaar zijn van de award die vrijdagavond 26 oktober wordt uitgereikt. Verschillende andere ‘Beste Politieteams’ die meedingen naar de prijs hebben al laten weten “alleen nog naar het gala te komen omdat het eten gratis is.” Een andere genomineerde is positiever: “Ik weet nu in ieder geval op wie ik mijn geld moet zetten om er een leuk zakcentje aan over te houden.”

Gevraagd naar de mogelijke matchfixing, zegt het hoofd van de driekoppige jury zich niet in de geruchten te herkennen. “Eigenlijk heb ik ook geen tijd om me met dit soort flauwekul bezig te houden”, appt ze vanuit een privé-resort op Bali. “Zoek liever iemand die mijn rug kan insmeren.”

Bryan Rooks (directeur Wep) laat via zijn persoonlijke assistent weten niet bereikbaar te zijn voor commentaar omdat hij een afspraak heeft met zijn Maseratidealer.

Verdacht politienieuws moet je delen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *